Şehit Ufuk Baysan İlkokulu
Beytepe Mahallesi 14. Cadde No 2/1 Merkez DÜZCE

VİZYON

Her zaman görev bilinciyle hareket eden, sorumluluklarını bilen, ülkesini seven, koruyan, sahip çıkan, teknolojik ve çağdaş gelişim değişikliklerini yakından izleyen, bir üst öğretim kurumuna daha donanımlı bireyler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren ve gurur kaynağı olan bireyler meydana getiren bir eğitim-öğretim kurumu haline gelmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çalışan ve çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren, kaliteli bir eğitim için gerekli personel ve teknolojik donanıma sahip, yenilikçi, katılımcı, dürüst, bilime önem veren ve inanan, kendini sürekli geliştiren, değişime açık, azimli, kararlı, üretken, paylaşan nesillerin yetişmesine öncülük eden kurum olmak.

NORMAL

KALORİFER (DOĞAL GAZ)

Pansiyon Bilgisi

OKULUMUZA DEVLET VE ÖZEL TAŞIMASI İLE ÖĞRENCİ GELMEKTEDİR.

6 KM

Beytepe Mahallesi 14. Cadde No:2/1 DÜZCE