e-Twinning Projesi : Bir Varmış Bir Yokmuş

Okulumuz 2-A ve 2-B sınıfı öğretmenleri Merve ERDOĞAN ve Orkun ERDOĞAN, ''Bir Varmış Bir Yokmuş'' adlı eTwinning projesine katıldılar.

Bir Varmış Bir Yokmuş projesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu iş birliğiyle yapılan Anadolu Masalları Projesi kapsamında yer alan masalların farklı yöntem ve teknikler kullanılarak, web 2 araçlarının da sürece katılmasıyla ele alınan bir projedir.

Öğretmenlerimiz Merve ERDOĞAN ve Orkun ERDOĞAN katıldıkları '' Bir Varmış Bir Yokmuş '' projesinde anadolu masalları konusu üzerinde durulacak ve öğrencilerinin anadolu masallarına karşı olumlu tutum geliştirmelerine katkı sağlamaya çalışacaklardır. Proje Türkiye'nin çeşitli illerinden 10 öğretmen ile birlikte  gerçekleştirilecektir.

Geçmiş dönemlerde yaptıkları eTwinning projeleri ile de öğretmenlerimiz hem Ulusal hem de Avrupa kalite etiketi almayı başarmış ve projeleri ile öğrencilerine katkı sağlamışlardır.

Şehit Ufuk Baysan İlkokulu öğretmenleri de yaptıkları çalışmalar ve projeler ile her daim eğitim öğretime ve öğrencilerine katkı sağlamaya devam edeceklerdir.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi